ADDIS ABABA RESTAURANT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Addis Ababa Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

4 sep 2022 om 19:53 Eten was droog en smaakloos. Zonde van mijn geld
28 jul 2022 om 18:46 Injera niet zuur genoeg en stevig genoeg. Het eten had niet genoeg smaak. Heel flauw, zelfs weinig zout en niet pittig.
14 jul 2022 om 9:38 Eten was ok en vullend. Het foute adresgegevens waren genoteerd, waarbij de arme joch ongeveer een kwartier lang moest zoeken naar het juiste adres. Niet de eerste keer dat Thuisbezorgd.nl deze gegevens verkeerd hebben doorgespeeld.
17 mei 2022 om 19:34 Injera niet van teff gemaakt, sauzen op injera gezet, rommelig, kip rauw,,kortom vreselijke smaak na een haap weg gegooit.
30 apr 2022 om 20:36 Ik eet graag en regelmatig Ethiopisch eten. Voor het eerst hier besteld. Het viel ons erg tegen. Zowel de smaak van de injera als de rest. Als je echt lekker Ethiopisch wilt eten, kun je misschien beter ergens anders bestellen.
20 apr 2022 om 21:44 Heerlijk eten, maar van mij mag dat slaatje weg.
7 apr 2022 om 22:15 Heerlijk en ruim voldoende eten
10 mrt 2022 om 20:16 Fantastisch
5 mrt 2022 om 19:42 Amazing food! Huge portions. Can’t wait to order again!
5 mrt 2022 om 7:38 Injera niet gemaakt van teff. Het eten wordt op de injera gelegd en zonder teff wordt dat gewoon een zompige boel, als of je spons eet. Ik had een tasting maar was veel te klein in vergelijking met andere ethiopische restaurants. Niet tevreden.
5 dec 2021 om 15:48 Prima! Het was heerlijk..
30 sep 2021 om 20:22 Heerlijk gegeten!