ADDIS ABABA RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Addis Ababa Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

8 jan 2023 om 7:33 Eten was lekker. We hadden en de vega en de vlees combinatie. De linzen waren goed op smaak. Het was een ruime portie.
2 jan 2023 om 16:17 salad was good, meat undercooked, sauce tastes horrible, zanjeera was dark baked and fell apart when touching , with hoels in it, i will never order here again ever ever evernever ever nev
3 nov 2022 om 8:43 injera were the most fluffy i've ever seen! That was great! But i do like them a bit more sour. And the was good, but could be a bit more spicy with a bit more salt...
21 okt 2022 om 5:54 Eten was niet lekker
4 sep 2022 om 19:53 Eten was droog en smaakloos. Zonde van mijn geld
28 jul 2022 om 18:46 Injera niet zuur genoeg en stevig genoeg. Het eten had niet genoeg smaak. Heel flauw, zelfs weinig zout en niet pittig.
14 jul 2022 om 9:38 Eten was ok en vullend. Het foute adresgegevens waren genoteerd, waarbij de arme joch ongeveer een kwartier lang moest zoeken naar het juiste adres. Niet de eerste keer dat Thuisbezorgd.nl deze gegevens verkeerd hebben doorgespeeld.
17 mei 2022 om 19:34 Injera niet van teff gemaakt, sauzen op injera gezet, rommelig, kip rauw,,kortom vreselijke smaak na een haap weg gegooit.
30 apr 2022 om 20:36 Ik eet graag en regelmatig Ethiopisch eten. Voor het eerst hier besteld. Het viel ons erg tegen. Zowel de smaak van de injera als de rest. Als je echt lekker Ethiopisch wilt eten, kun je misschien beter ergens anders bestellen.
20 apr 2022 om 21:44 Heerlijk eten, maar van mij mag dat slaatje weg.
7 apr 2022 om 22:15 Heerlijk en ruim voldoende eten
10 mrt 2022 om 20:16 Fantastisch